Goedkoop naar Parijs, een illusie? Nee er zijn echt zeer goedkope aanbiedingen te vinden. Wij zoeken met u mee maar eerst moet u natuurlijk weten van welk vervoermiddel u gebruik wilt maken.

De auto

Het voordeel van met de auto naar Parijs gaan is dat het snel gaat. Daarnaast kunt u vanuit huis vertrekken. Wel zijn de benzineprijzen momenteel erg hoog en kunt u nogal eens in de file komen te staan. In Parijs zelf is het tevens ook lastig rijden.
Lees meer over met de auto naar Parijs

De bus

Supergoedkoop naar Parijs. Neem een georganiseerde busreis. U bent vaak voor onder de 100 euro enkele dagen in Parijs inclusief verblijf! Een nadeel is wel dat een busreis langer duurt dan de andere vervoermiddelen en vermoeiende kan zijn.
Lees meer over met de bus naar Parijs

De trein

Met de komst van de TGV wordt naar parijs gaan met de trein steeds popularder. In ongeveer 4 uur arriveert u in Parijs en de NS Hispeed heeft regelmatig aanbiedingen vanaf 25 euro per enkeltje. Nadeel is dat u zelf uw hotel moet regelen.
Lees meer over met de trein naar Parijs

Het vliegtuig

De meest luxe vervoersoort is toch wel het vliegtuig. U bent binnen een uurtje in Parijs. Tegenwoordig zijn er regelmatig aanbieding op goedkoop te vliegen naar Parijs. Toch blijft het vliegtuig een wat duurder vervoersmiddel.
Lees meer over vliegen naar Parijs